فروشگاه اینترنتی بیگودی

سبد خرید من

حلزون و محصولات زیبایی

حلزون

مقدمه:

چرا حلزون به محصولات زیبایی وارد می‌شود؟ از اصلاح آسیب پوست و ارائه مزایای ضد پیری برای تسکین دهنده پوست تحریک شده و از بین بردن زخم‌های آکنه یا فیلتراسیون ترشحات حلزون، مزایای بسیاری را ارائه می‌دهد. این واقعا یک ماده متنوع است که مناسب انواع پوست و نگرانی‌های پوست است و به خوبی با سایر مواد تشکیل شده است. مطالعات نشان داده‌اند که حلزون حتی به درماتیت آتوپیک کمک می‌کند.

حلزون1

موکوس حلزون:

اما آیا تا به حال فکر کرده‌اید که ترشحات مخاطی حلزون (موکوس) از کدام حلزون می آید؟ شما ممکن است فکر کنید که حلزون ها از زیستگاه طبیعی خود جدا شده و مجبور به تولید موکوس می‌شوند که در نهایت بسته‌بندی خوبی در قفسه‌های فروشگاه می‌افتد. یا ممکن است تصور کنید که موکوس حلزون به صورت مصنوعی در یک ظرف پتری ساخته شده است و سپس توده تولید شده برای پاسخگویی به تقاضای بالا برای موکوس حلزون تولید می‌شود. پاسخ هیچ کدام از موارد فوق نیست.

شرکت‌های آرایشی را می‌توان تقریبا به سه دسته تقسیم کرد: مواد اولیه تولید می‌کند، از محصولاتی که با استفاده از آن مواد تولید می‌کنند و در نهایت یکی از محصولات نهایی را به فروش می‌رساند. موکوس حلزون توسط شرکت‌هایی ساخته می‌شود که مواد خام را تولید می‌کنند. هر سازنده دارای دانش خود در هنگام جمع‌آوری موکوس حلزون است، اما آنچه که در میان آنها شایع است، این است که آنها نیاز به ایجاد محیطی مناسب برای حلزون دارند و به آنها اجازه می‌دهد زمان کافی برای بهینه سازی تولید موکوس داشته باشند.

برای مثال، شرکتی تحت مراقبت کشاورزان در شیلی نگهداری می‌شود، که می‌گوید، “کمک به حلزون‌ها به میزان کم در سطوح سالم و ایمن برای تحریک ترشح موکوس وجود دارد.

از آنجا که محصولات موکوس حلزونی به صورت موضعی اعمال می‌شوند، فقط در محصولات مراقبت از پوست از حلزون‌های خوراکی استفاده می‌شود. گونه‌های محبوب ماهی قزل آلا خوراکی، حلزون رومی (Helix pomatia) و خانواده نزدیک آن، حلزون باغی (Helix aspersa) است.

تولید کننده دیگری از گونه‌های دیگر خوراکی به نام حلزون غول پیکر آفریقایی Achatina fulica استفاده می‌کند. آن‌ها بزرگتر هستند، با پوسته‌هایی که به قطر تا چهار اینچ رشد می‌کنند، و موکوس آن‌ها برای استفاده موضعی ایمن مورد آزمایش قرار گرفته است. این حلزون‌ها در اسارت رشد می‌کنند، زیرا آن‌ها بهداشت بیشتری نسبت به موجودات وحشی نیاز دارند.

 

اسرار مراقبت از پوست توسط حلزون

موکوس حلزون در سال 2000 برای نخستین بار در کره جنوبی محبوبیت پیدا کرده و سپس به سایر نقاط جهان منتقل شد. موکوس حلزون در حال حاضر یک عنصر رایج برای پماد، ماسک، و درمان است.

دکتر جوشوا زیشنر، مدیر تحقیقات زیبایی و بالینی در بخش پوست و زیبایی بیمارستان کوه سینای، می‌گوید که موکوس حلزون دارای خواص آنتی‌اکسیدانی و همچنین توانایی تحریک کلاژن جهت تولید و بهبود زخم است. همچنین غنی از اسید هیالورونیک است که یک ماده خشک کننده است که هیدراتاسیون را به لایه خارجی پوست می کشد. Zeichner نیز می‌گوید: در واقع، داده‌هایی وجود دارد که نشان می‌دهد کرم‌هایی که حاوی موکوس حلزون هستند، در واقع به بهبود ظاهر خطوط و چین و چروک و به خسارت ناشی از خورشید کمک می‌کنند.

در ایتالیا، رونق تقاضای محصولات حلزون در طی دو دهه گذشته باعث افزایش 325 درصدی در کشت حلزون شده است. یک جراح پلاستیک در منهتن، دکتر متیو شوالمن، در حال حاضر یک صورت EscarGlow را ارائه می‌دهد که پس از ایجاد ساینده‌های کوچک در صورت با میکروسکوپ برای استفاده از موکوس حلزون استفاده می‌شود.

چگونه موکوس حلزون جمع آوری می شود؟

حلزون‌ها در یک شبکه تاریک در یک اتاق تاریک و آرام قرار می‌گیرند. به عنوان موجودات شبانه، حلزون‌ها این محیط را ترجیح می‌دهند. در حدود 30 دقیقه، حلزون‌ها به تنهایی به سمت آزاد کردن شبکه حرکت می‌کنند و موکوس در مسیرهای پیاده روی خود قرار می‌گیرند. تولید موکوس مطلوب زمانی اتفاق می‌افتد که حلزون‌ها در محیط زیست خوب و راحت باشند و به همین دلیل سازنده‌ها تلاش می‌کند تا مطمئن شود که حلزون‌ها سالم و راحت هستند. پس از 30 دقیقه، حلزون‌ها به خانه‌هایشان منتقل می‌شوند تا بقیه انرژی خود را حفظ کرده و انرژی خود را دوباره دریافت کنند، در حالی که موکوس برای جمع آوری و پردازش مواد آرایشی به کار می‌رود.

 

 

نتیجه‌گیری:

در حالی که محصولات حلزون اغلب برای نمایش مواد تشکیل دهنده فعال خود، بسته‌بندی به عنوان اقلام لوکس می‌شود، جذابیت را برای ایجاد یک محصول طبیعی، ترس از یک رویکرد با صرفه جویی بیشتر و نگاهی به زیبایی وجود دارد. استفاده از باقی مانده مسیرهای حلزون به عنوان یک مرطوب کننده فانتزی به نظر می‌رسد. همانطور که گرایش‌های سلامتی به سمت یک نسخه آرمانی از زندگی “تمیز” ادامه می‌یابد، جای تعجب نیست که پر کردن تنتور از چیزهایی که با موجودات کوچک پشت سر گذاشته شده است، یک رویا محسوب می‌شود.

 نویسنده

محسن شجایی

منابع:

https://theklog.co

https://www.theringer.com

 

اسید هیالورونیک دشمن پیری

اسید هایالورونیک

مقدمه:

اسید هیالورونیک چیست؟ اسید هیالورونیک یک ماده طبیعی است که در پوست یافت می‌شود تا بتواند آن را تازه‌سازی، پایدار کرده و باعث تجدید سلول‌های پوستی ‌شود. با این حال خواص باور نکردنی احتباس آب خود را دارد. چگونه از اسید هیالورونیک استفاده کنم و چرا به آن نیاز دارم؟ هیالورونیک یکی از عجیب‌ترین مواد مراقبت از پوست در حال حاضر است. شما احتمالا شنیده‌اید که استفاده از اسید هیالورونیک در سال‌های گذشته بسیار زیاد شده است، زیرا آن را به عنوان یک عنصر فوق العاده محبوب در صنعت مراقبت از پوست تبدیل شده است. Hyaluronan که به Hyaluronic acid معروف‌تر می‌باشد، یک گلایکان (glicosaminoglycan) از نوع آنیونیک و سولفاته نشده می‌باشد. سر دبیران زیبایی، شرکت‌های مراقبت از پوست و علاقه‌مندان به پیری با داشتن اسید هیالورونیک، رابطه‌ای جدی دارند. این مواد در همه جا هستند نه فقط به عنوان ماده اصلی در پرکننده‌های تزریقی، بلکه در سرم‌های موضعی، لوسیون‌ها، کرم‌ها، ماسک‌ها و رژ لب‌ها نیزکاربرد دارد. این ترکیب مصارف دارویی زیادی دارد و از سال 2003 کاربرد آن در محصولات آرایشی توسط FAD به عنوان ماده تزریقی برای درمان چروک‌های صورت مجاز اعلام گردید. در کرم‌های آرایشی نیز به عنوان ماده ضد چروک و ضد پیری مورد استفاده قرار می‌گیرد و در سال‌های اخیر کاربرد وسیع یافته است.

تصویر 1: اسید هایالورونیک

اسید هیالورونیک چیست؟

اسید هیالورونیک (HA) یا هیالورونان، مولکولی کربوهیدرات است که به طور طبیعی در بدن ما اتفاق می‌افتد. این ماده در حال حاضر در پوست شما وجود دارد.

حالا بیایید برخی از مزایای اسید هیالورونیک را برای صورت بشناسیم!

رطوبت باور نکردنی را فراهم می‌کند: قدرت اسید هیالورونیک در مراقبت از پوست بسیار زیاد است توانایی شگفت‌انگیز آن برای رطوبت پایدار به پوست است.

HA یک نگه‌دارنده است، به این معنی که رطوبت را جذب می‌کند و آن را حفظ می‌کند تا پوست بتواند آن را جذب کند. مولکول اسید هیالورونیک می‌تواند تا 1000 برابر وزن خود آب نگه دارد!

مولکول HA برای نفوذ به لایه پایین پوست بسیار بزرگ است. بنابراین، آن را بر روی سطح پوست پیشنهاد می‌کنند و با به کار گرفتن و نگه داشتن رطوبت پوست شما می‌تواند آن را جذب و سلامتی و هیدراته کند.

مزایای ضد پیری: همانطور که سن ما بالا می‌رود، پوست ما رطوبت را حفظ نمی‌تواند کند و آن را مورد استفاده قرار ‌دهد. نوزادان با مقدار زیادی اسید هیالورونیک در پوست خود متولد می‌شوند، به همین دلیل است که پویت بسیار نرمی دارند!

کاهش چین و چروک با استفاده از اسید هیالورونیک بر روی پوست صورت برای کم کردن خطوط و چین و چروک می‌باشد. HA بازسازی رطوبت پوست را انجام می‌دهد و به طور موقت زمان را به عقب بر می‌گرداند و پوست شما را جوان‌سازی و می‌کند!

سلامت و حفاظت از پوست را افزایش می‌دهد

بهبود سد محافظ: هنگامی که پوست شما خشک است، سطح آن به آسیب و حتی عفونت بیشتر می‌شود.

جسیکای وایزر، متخصص پوست نیواورکس در گروه پوست، حتی توصیه می‌کند اسید هیالورونیک را برای افرادی که دارای پوست خشک یا اگزما هستند یا بعد از عمل زیبایی همچون درمان لیزر یا جوش برای کمک به بهبود پوست استفاده می‌شود.

خاصیت آنتی اکسیدانی HA: با خاصیت آنتی‌اکسیدانی برای دفاع پوست جهت مبارزه با آسیب UV کمک می‌کند. این امر مهمی است زیرا رادیکال‌های آزاد می‌توانند کلاژن و الاستین را از بین ببرند و بدین شکل چین و چروک‌های پوستی را تشدید می‌کنند.

چگونه از اسید هیالورونیک استفاده کنم؟ اسید هیالورونیک به عنوان عنصر در همه چیز از جمله آرایش به سرم به مرطوب کننده‌ها گنجانده شده است. راه‌های زیادی برای استفاده از آن وجود دارد!

ویتامین C و جفت اسید هیالورونیک با هم برای یک رویکرد ضد پیری جهت افزایش تولید کلاژن شده، نقاط تاریک را کاهش می‌دهد و علائم پیری را از بین می‌برد.

آیا عوارض جانبی برای اسید هیالورونیک روی صورت وجود دارد؟ اسید هیالورونیک ایمن است؟

از آنجا که HA به طور طبیعی در بدن ما اتفاق می‌افتد، خطر بسیار کمی برای واکنش‌های آلرژیک یا تحریک ایجاد می‌کند. به طرز جالبی، بعضی از کاربران گزارش کرده‌اند که پوست آن‌ها خشک می‌شود، اما این امر نادر است.

آیا اسید هیالورونیک واقعا ارزش استفاده دارد؟

بله بله از آنجا که این هیدراتاسیون بسیار سبک وزن را ارائه می‌دهد،HA  برای همه انواع پوست، از جمله کسانی که دارای پوست‌های چرب یا حساس هستند، ملایم و عالی است.

برخی از کاربردهای دیگر برای اسید هیالورونیک چیست؟

پرکننده‌های پوستی اسید هیالورونیک برخی از محبوب‌ترین فرم‌های تزریقی هستند. پرکننده پوستی به پوست صورت تزریق می‌شود تا خطوط و چین و چروک‌های صورت را برای چهره‌ای صاف پر کنید.

بسیاری از آنها موقت هستند، زیرا آن‌ها در نهایت توسط بدن جذب شده‌اند، بنابراین بعد از یک دوره مشخص، باید دوباره آنها را دوباره بسازیم.

نتیجه‌گیری:

هیدراتاسیون تنها سود اسید هیالورونیک نیست، همچنین دارای خواص آنتی‌اکسیدانی برای محافظت از پوست شما در معرض محیط زیست، قرار گرفتن در معرض آفتاب و مواد شیمیایی خشن است. تزریقی که با HA انجام می‌شود ظاهر شدن چین و چروک و زخم را کاهش می‌دهد و خطوط را بهبود می‌بخشد و مهم‌تر از همه، امن است. تزریق اسید هیالورونیک و همچنین برای درمان درد زانو ناشی از استئوآرتریت (OA) استفاده می‌شود. همانطور که در بالا ذکر شد، این به این دلیل است که HA به طور طبیعی در بدن یافت می‌شود و به عنوان یک روان‌کننده و جذب شوک برای مفاصل عمل می‌کند. FDA حتی تایید Hyaluronic اسید را در طول عمل جراحی چشم تزریق می‌کند تا جایگزین مایعات طبیعی شود. آیا می‌توان اسید هیالورونیک را به صورت خوراکی مصرف کرد؟ پاسخ بله است!

نویسنده

محسن شجایی

منابع:

https://www.skincarebyalana.com

https://www.adorebeauty.com.au

https://theskincareedit.com